05 Disember 2011

Bukit Merah Laketown !!!!

Based on aku dah dapat cuti kan...so aku pun balik la ke kampung semalam..n arini tnpa dirancang...aku, fifa n tikah n kawan fifa yg nama tikah jugak... kami g la Bukit Merah Laketown..lama gak aku x pergi sana even xjauh ngn umah aku...kami g pun dah lewat...kul 5 baru g..xtau nak buat apa..kami just bergambar kat tepi kolam tu n then g karok...tu je...



 tikah n tikah..hehehehe
 kononnya hensem la kan...ngeeee



love this picture..aku nmpak kurus...hehehehe


n then kami g karok...dalam banyak2 tempat yg aku g karok xkira sama ada kat penang or lumut....kat Bukit Merah la paling xbest...mybe sbb karoke jamban kot....ntah la..speaker dia mmg xbest..tp kawan aku ada rakam td..so aku minx la...aku nyanyi 2 lagu ja...

ni la video yg aku nyanyi..lagu Bayangan Gurauan...dah la speaker xbest...lagu pulak sikit....pastu time aku nyanyi...lagu pulak stuck..mmg aku x g dah la situ....

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...