12 Mei 2017

Tak Elok Membaca Hingga Lewat Pagi

SEBENARNYA sangat tak elok membaca hingga lewat pagi. Sikap ni sangat tak elok tak kira la korang ni student ataupun dah bekerjaya. Aku dah alami kedua-dua situasi tu... dan akibatnya sangat teruk sekali. Akibatnya aku mengantok keesokannya. Huaaaa...

Puncanya, novel yang aku beli masa PBAKL yang lepas sangat seronok aku baca sampai aku nak berhenti membaca pun sayang. Jadi nak tak nak, aku kena habiskan jugak sampai dekat pukul 2 pagi. Bila dah jam pukul 2 pagi, dah lepas dah waktu tidur aku, jadi, memang tak boleh tidur la jawabnya.

Kalau masa belajar dulu. Aku tidur lewat pun sebab study atau buat assignment last minit..hahahahha... akibatnya pun sama jugak, esok tu masuk kelas, mengantuk gila.. tapi nasib la dulu kelas tak padat, ada aps dua-tiga jam, boleh balik tidur. Tapi ni dah kerja, macam mana nak tidur? Lunch hour je la baru boleh tidur...

2 ulasan:

Siti Yang Menaip berkata...

hehehe kalo CT selak 1 page tidoooo da =P

Sue Izza berkata...

sila disiplin ye,jaga mata jaga badan,cukup waktu tido sok lak sambung,degil niiii rotan baru tau..

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...