02 Januari 2017

Azam Tahun 2017



Tak terlewat lagi rasanya aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2017 kepada semua pembaca blog Drama Hidup FMR. Termasuklah kepada silent reader blog aku ni (you know who you are, hahahaha)... Semoga tahun 2017 ni akan beri kenangan manis kepada kita semua. Insya Allah...

Okay... Sebelum aku nyatakan azam aku tahun ni, jom buat throwback sikit apa yang aku lalui pada tahun 2016..

1. Aku berkonvokesyen untuk degree aku pada April 2016 di UiTM Shah Alam.


2. Bercuti ke Medan, Indonesia pada November 2016


3. Aku sertai dua gathering Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA9). Rumab terbuka dan Mini Zoo KL Tower


4. Selalu ditanya soal kahwin.. (-_-)

5. Dijemput berkongsi pengalaman yang sedikit ni dengan junior di Gopeng..


Itu je kot yang aku rasa penting dan menarik. Yang lain, cuma kehidupan seperti biasa ja... Hidup yang kadang-kadang bosan, kadang-kadang gembira. Hahahaha...

Okay, cerita pasal azam tahun baru.. Entahlah...aku pun takda la nak set azam sangat.. Sebab aku tak rasa mampu nak capai pun... Just gi with the flow. Cuma ada la perancangan sikit-sikit tu. Normal la kan?

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...