20 Disember 2016

Teruknya Aku Rasa

Aku rasa teruk sangat la dua tiga hari ni. Rasa down gila-gila...tak tahu la apa puncanya. Mungkin bermacam-macam cerita dan berita yang aku dapat, terus aku rasa down walaupun berita tu berita gembira? Tahu kenapa? Sebab ianya tak berkaitan dengan aku, tetapi orang-orang yang rapat dengan aku.



Lagi pula, dengan few things yang aku fikir dua tiga hari ni, buatkan aku rasa down sikit. Semuanya berpunca dari aku jugak. Tak tahu la kenapa. Benda tak penting tapi aku fikirkan benda ni penting. Orang duk bercakap, tapi aku pulak yang ambil port, kesannya, aku sorang yang pendam perasaan.

Tapi perkara ni dah biasa dah. Lama-lama nanti okay la kan asalkan dorang berhenti bercakap benda tu. Kalau dorang masih bercakap, lama lagi la nak hilang rasa down ni. Hahaha.. Aku pun tak tahu la macam mana nak go through all this stupid things. I need to move on...

1 ulasan:

Nona Qiyah berkata...

Move on, let bygones be bygones

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...