01 November 2016

Sahut Cabaran Tanpa Minuman Manis Selama 1 Bulan



Bangun tidur tadi memang aku terus check Whatsapp, Facebook dan Instagram. Ohhh..termasuk blog, baru aku mandi. Tapi hari ni bila buka FB, aku terjumpa satu post yang senior aku post tentang cabaran untuk tidak minum air manis selama sebulan.

Gulp..SEBULAN??!! Boleh ke? Sekarang ni aku minuk air manis sekurang-kurang sehari sekali. Tengah hari satu gelas, malam kalau aku keluar makan, satu gelas. Kalau tak keluar makan malam, aku tak minum la air manis.

Tapi bila aku fikir-fikir balik. Boleh je aku cuba untuk tak minum air manis selama sebulan. Mampu ke tak? Kita tengok macam mana nanti...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...