15 September 2016

Mana Satu Girlfriend Aku?



Hahahahah... ramai yang tanya aku, mana satu girlfriend aku memandangkan aku banyak upload gambar selfie aku dengan perempuan cun...cewahhh... ye la, aku up gambar dengan perempuan, lepas tu buat caption-caption jiwang di Facebook dan Instagram...kadang-kadang buat post di blog kononnya macam aku ni ada masalah cinta...hahahaha...

Sejujurnya aku pun tak tahu dengan siapa aku bercinta sekarang ni.. ramai sangat nak dekat aku ni..jenuh aku tepis kiri kanan atas bawah... ada tu yang sampai bertarik rambut nakkan perhatian dari aku.. nampak tak betapa hotnya aku? Hahahaha...

Sebenarnya aku tak bercinta dengan sesiapa pun... skandal? Jauh sekali nak ada... setakat kawan-kawan biasa ja la... malas nak fikir bab-bab cintan cintun ni... cukup la apa yang aku rasa dulu... dapat juga pengalaman bercinta...cewahhh... Setakat suka-suka tu ada la, tapi nak bercinta tu, malas fikir, ada banyak lagi benda lain yang aku nak fikir...

Tapi kan, aku pelik... kalau bab nasihat cinta kat kawan-kawan aku yang tengah ada masalah cinta, boleh pulak aku bagi... tapi masalahnya, aku sendiri tak ada awek... macam mana tu?

So, korang percayakan aku masih single?

2 ulasan:

Afiq Halid berkata...

Fuhhhh. Share lah satu andai x tahu pilih yg mana satu.

Cik za berkata...

Fuhhhhh...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...