23 Ogos 2016

Tips Untuk Stalker


Korang pernah stalk sesiapa tak? Mesti selalu kan tambah-tambah yang baru jadi friend or follower korang di Facebook dan Instagram... tak pun, korang mesti stalk ex boyfriend or ex girlfriend korang...paling tidak pun, korang akan stalk crush or orang yang korang tak suka dalam diam...

Dalam sibuk korang stalk, mesti korang ter'Like' gambar dorang dan masa tu, kelam kabut tak tau nak buat apa...nak unlike macam nampak sangat sebab notification mesti naik dekat orang tu... jadi macam mana nak buat?

Cara aku mudah ja untuk cover balik yang korang tengah stalk... korang like gambar-gambar lain atau status dengan kadar yang segera... jangan lewat pun...like la dalam 10 ke 15 gambar or status yang lain... lepas tu sambung stalk seperti biasa...

Memang nampak pelik sikit, tapi itu cara paling mudah untuk korang cover balik... sekurang-kurangnya korang dah bagi satu tanggapan baru untuk si empunya kononnya korang saja nak 'bom Like' status-status atau gambar-gambar yang lain..mudah kan... itu yang aku selalu buat...jadi tak nampak sangat...hehehehe...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...