03 April 2016

Penghargaan Dari Penulisan Di Blog



Dalam banyak-banyak entry aku dekat blog, entry ni paling banyak view...dekat 30,000 view (sikit berbanding blogger lain)...first rank di Google..entry ni jugak paling banyak komen...+-100 komen aku rasa (termasuk komen yang aku reply)...untuk entry lain, aku tak pasti...disebabkan entry ni lah, aku rasa dengan penulisan di blog sebenarnya sedikit sebanyak aku dah bantu orang lain untuk buat keputusan, terutamanya mereka yang nak sambung belajar dalam Pengurusan Pelancongan...i'm proud to be part of the FPHP family before...semoga entry-entry aku yang lain pun diharapkan dapat membantu orang-orang lain walaupun sedikit...


Selain tu, entry yang ni jugak aku dapat penghargaan daripada tuan kedai Nasi Kerabu Steroid tu sendiri...aku dapat rasakan yang penulisan aku ni dihargai...walaupun mungkin aku tak se'famous' dengan blogger-blogger lain yang aku idolakan dalam dunia blogging, sekurang-kurangnya aku rasa, aku dah buat sesuatu untuk bantu orang lain...

Untuk entry-entry yang lain, aku tak pasti sama ada penulisan aku sampai atau tidak pada mereka yang membaca...harap mesej yang aku cuba sampaikan, dapat diterima oleh pembaca..ith yang aku harapkan...semoga bakat menulis yang aku ada ni, sedikit sebanyak dapat membantu mereka di luar sana...

Alhamdulillah...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...