29 Februari 2016

Perlawanan Bowling Antara Media Perak


Cerita ni yang dua minggu lepas kalau tak silap aku...tapi disebabkan aku malas, lupa, sibuk dan outstation, maka malam ni baru aku berkesempatan nak update...hehehehe...

Ni pertama kali aku joined program media Perak. Eh silap, sebelum ni pun pernah joined, malam media Perak tahun lepas oleh MBI...hehehe..tapi ini kiranya yang dianjurkan  oleh kelab media Perak la...


Dorang buat pertandingan bowling. Aku ni bukannya pandai main bowling, setakat masuk longkang tu cekap la aku...hehehehe...walaupun tak menang apa-apa, tapi ada benda lain yang aku dapat...

Aku dapat kenal dengan member-member media yang lain. Bukannya sebelum ni tak kenal, tapi malam tu, semuanya enjoy dan dapat bermain sama-sama tanpa fikirkan bab kerja.


Lagipun, malam tu semua media ada, termasuk stringer dan wartawan daerah. Bila lagi nak kenal kan?? Alhamdulillah, mujur ada Pamoga..ehh..mujur ada perlawanan bowling. Dan aku jugak baru tahu, ramai media Perak ni nama Firdaus (-_-')...

Aku ingatkan dua orang je kat Ipoh ni yang nama sama macam aku...ada lagi rupanya...tak kisah lah.,janji seronok kerja..bila lagi nak dapat peluang macam ni..betul tak?

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...