28 Februari 2016

Banyak Benda Tertangguh

Dah agak lama aku tak update blog...bukan tak ada bahan, tapi tak sempat cari masa..balik kerja dah penat kepala otak, jadi masa nak tidur pun, cuma bukak FB, Twitter dan Instagram...nak taip entry??malas gila...dah penat menaip dekat pejabat, takkan kat rumah pun nak menaip lagi??betul tak??

Untuk sementara ni, aku ada beberapa lagi I entry yang tertangguh sejak seminggu lepas...macam mana nak buat??hahaha...dah lama dah tu...tak tahu la aku ingat lagi ke tak entry-entry tu...

Nanti aku cuti,aku cuba untuk stabilkan balik entry blog aku..tapi nak kena seru dulu semangat 46..ehhh..semangat untuk update blog...

Selamat malam semua...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...