27 Oktober 2015

Aku memang lambat sikit...

Baru-baru ni aku ikut rombongan orang kampung ke Jakarta-Bandung selama 4 hari 3 malam...cerita dekat sana, nanti aku cerita lain untuk next story..tunggu ya..insya Allah, malam esok aku cerita...



Okay, apa yang aku nak cerita ni, aku terlambat sikit untuk 'catch-up' dengan alatan untuk melancong ni..hahaah..bukan alat apa pun, cuma monopod atau selfie stick ja...hahaha

Disaat orang dah tak pandang sangat dengan monopod, aku baru terkedek-kedek nak beli...sebelum ni aku gelakkan orang sebab usung 'kayu golf' tu ke mana-mana...akhirnya, aku terpaksa juga beli untuk bergambar supaya dapat 'view' yang lagi luas dekat belakang berbanding kalau aku selfie guna tangan...



Segan weh masa nak beli tu..ya la, orang dah tak pandang sangat sebab orang dah makin ramai guna SJCam atau GoPro...pada awalnya pun, aku cadang nak beli fisheye lense, tapi aku cari tak jumpa...

Nampak tak betapa agak ketinggalannya aku dalam bab alat-alat travel ni, bab selfie ye...orang lain dah beli dan ada yang dah tak guna dah pun, tapi aku baru nak beli...

Aku memang lambat sikit bab-bab teknologi ni...hahaha..maaf la ye...
posted from Bloggeroid

2 ulasan:

Muhammad Syahmi berkata...

Biar lambat asal selamat...

Hehehe...

careno berkata...

tak bg tau awal2.. kalau x bleh kirim... hahaha

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...