19 Jun 2015

Tips Menghadiri Temuduga

Assalamualaikum...

Pagi tadi aku saja scroll Facebook..terjumpa la dengan satu tips yang sepupu aku share...aku rasa sangat berguna untuk aku yang akan menghadiri temuduga untuk masa depan aku sendiri...tapi dalam masa yang sama...macam tak best la pulak kan kalau aku sorang ja yang tahu tips ni...jom..kita sama-sama tengok tips ni..

Actually..ini adalah soalan-soalan yang diajukan oleh majikan kepada kita..ada cara jawapan yang bijak dan jawapan yang kurang bijak...hehehehe..jom tengok...
















Bagi aku, ini memang soalan-soalan yang akan ditanya walaupun buat masa ni, aku tak pernah pergi sebarang temuduga secara formal...

Apa-apa pun..diharapkan tips ini membantu untuk anda semua....

2 ulasan:

Fendi Rocka berkata...

kena lancarkan menjawab semua soalan ni, mana2 interview mesti terkeluar soalan ni ye tak

firzz duka berkata...

Yup..soalan2 ni mungkin akan ditanya..mungkin tak perlu ikut sebijik2 mcm dalam contoh..tapi jawapan yg kita bagi, jangan tunjukkan over confident or kelemahan...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...