14 Jun 2015

Tiket Jurassic World Sold Out

Assalamualaikum...



Arghhh...stressnya..hari ni plan nak pergi tengok wayang lepas habis kerja...then..aku tak expect la yang tiket akan sold out...itu la padahnya bila lupa password cinema online tu...

Kalau tak, boleh je beli online tiket tu...dah postpone banyak hari dah ni nak tengok cerita ni...

Nak tengok masa first day keluar, dah aku kat Shah Alam..second day, dah letih baru sampai dari Shah Alam, nak tengok hari sabtu, mengantuk sebab sabtu pagi-pagi dah kena ke Bidor sebab assignment...hari ni??sold out pulak...

So..plannya, harap-harap esok dapat pergi tengok cerita ni..nak tengok as soon as possible sebab semua cerita Jurassic Park aku dah tengok...takkan yang ni tak tengok pulak kan??
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...