20 Jun 2015

Hari Terakhir Praktikal @ Perak Today

Assalamualaikum...

Well...today is the last day for my internship..finally...pejam celik pejam celik...dekat empat bulan jugak aku praktikal dekat sini...



Lot of things I learned...lot of things I knew...and lot of experienced I gained throughout my practical training...

Aku jumpa macam-macam perangai...deal dengan macam-macam orang...ada beberapa perangai yang buatkan perasaan aku mati untuk terus masuk bidang ni...

Tapi, bila aku fikir balik, stay dalam bidang ni pun seronok..yang penting...jimat duit makan...am I right??of course aku betul...hahahaha



Well itu bukan alasan utama kalau aku nak teruskan dalam bidang ni, but its all about my passion into this industry...dari sekolah sampai Diploma...aku dah bayangkan dah aku akan jadi wartawan...

Tapi rupanya..bidang ni pun tak seindah yang disangka...orang cakap...indah khabar dari rupa...

Well...sekarang, aku cuma nak fokus on my Academic Writing and practical report...I have a week to settle down all this things..and may Allah will ease me in every single things thaf I am doing...insya Allah...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...