21 Jun 2015

Assignment Terakhir @ Perak Today

Assalamualaikum...

Officially...dah habis praktikal...hahaha...Alhamdulillah..dah selamat and selesai semuanya...

Tugas terakhir?cover event iftar di rumah MB...ambik kau..pukul 11 baru habis event..tapi takpe...hari terakhir...



Ni story terakhir yang aku cover, as practical student la..lepas ni..dah tak kisah dah event apa pun..hahaha..janji ada makan free...boleh macam tu...

Tapi kan..apa yang best tentang event last aku as practical student ni...aku makan dalam talam, which is one of the Sunnah..betulkan aku kalau aku salah...



Satu talam, share 4 orang..sangat rasa pernuafakatan di situ..cewahhh...muafakat la sangat kan...seronok kot makan macam ni...

Ni kali kedua aku share makan dalam talam..kali pertama masa aku join explorace dulu time sekolah...

Okay..mata pun dah berat..selamat malam..selamat berpuasa semua...


posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...