11 Mei 2015

Macam Inikah Sikap Kita??

Assalamualaikum...

Rajin pulak aku update hari ni..hahaha..

Ok...straight to the point..semalam ramai yang update pasal hari ibu kan??aku tak nak sentuh bab hukum-hakam sambut hari ibu ni..sebab aku pun tak pandai sangat bab-bab agama ni...

Cuma pagi ni masa aku scroll Instagram..ternampak post dari Imam Muda Asyraf...deep kot gambar yang dia up tu...



Terus aku repost dekat IG aku n upkan dekat FB serta share dekat group whatsapp...memang terbaik..

Terus..aku teringat status Amran Fans semalam..memang kena dengan gambar yang Imam Muda Asyraf up kan tu..



Relate kan?sebab tu orang cakap apa yang dipostkan dekat media sosial..tak sama dengan apa yang realiti...yang di media sosial tu mungkin cuma lakonan semata-mata..

Kesimpulannya..tepuk dada tanya selera..jangan mudah percaya dengan apa yang ada di media sosial tu..sebab..mungkin apa yang kita lihat tu,mungkin lakonan semata-mata....
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...