01 Mei 2015

Buku Amran Fans

Assalamualaikum...

Compare to Catatan Mat Luthfi...aku cuma dapat beli buku tu lepas sebulan dilancarkan..tetapi..

Buku Amran Fans pulak..aku dapat seminggu selepas dilancarkan..thanks to Syam sebab tolong belikan untuk aku dekat PWTC sempena Pesta Buku Antarabangsa KL.





Harga cuma RM25 saja..tapi kan...semalam Meran bising kat FB and IG...sebab ada orang ambil kesempatan dengan jual buku dia...

Sebab apa?? Cuba tengok bawah ni...



Nampak tak beza dia?both buku tu memang dikeluarkan oleh Dubook..colour and black&white...tapi harga yang berbeza..



So kalau korang nak beli..tanya dulu...buku tu..colour or black and white..kalau black and white and dia jual lebih dalam seringgit dua tu..okay la..untuk duit minyak dia beli and pos buku tu...

Aku pun tak baca lagi buku ni..bila nak baca entah la..banyak lagi buku kat rumah tu tak baca lagi...

Tapi lepas selak sikit-sikit..semuanya status-status Meran yang dulu...so macam recall balik la..hhahaha

Tapi kan...sejak buku ni dilancarkan..makin ramai tertanya-tanya..siapakan Amran yang sebenarnya??

Mungkinkah.......
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...