30 Mei 2015

Alhamdulillah...Rezeki Lagi...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...semalam diumumkan pemenang-pemenang bagi Pertandingan Menulis Esei Cakna Produktiviti yang dianjurkan oleh Malaysian Productiviti Corporation...aku dah masuk contest ni dari pertama kali dianjurkan.

Kali pertama aku masuk, tiada tempat, semua sama ja...so dapat la saguhati kat situ...kali kedua aku masuk, dapat tempat saguhati..Alhamdulillah..rezeki lagi...

Then kali ketiga...dapat tempat kedua...dan yang terakhir ni..dapat saguhati..

Almost five month juga la tunggu result..mulanya result akan diumumkan pada Mac, then postpone ke April, then Mei...Alhamdulillah..rezeki masih dekat aku walaupun sekadar saguhati...



actually..aku agak berbangga juga la...sebab yang ni satu Malaysia punya pertandingan..ke global??

Sebab pemenang tempat kedua..orang Malaysia yang stay di Australia...kiranya..dapat saguhati pun kira hebat jugak la kan penulisan aku...hahaha







Alhamdulillah...sedikit kita memberi..lebih banyak kita menerima...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...