22 Mac 2015

Nak Berhenti Menulis...

Assalamualaikum...

Aku rasa macam nak berhenti menulis dah dalam blog ni...bukan apa..dah stop dua tiga hari..mood tu dah hilang...

Ehhh..bukan berhenti tulis dalam blog..tapi tulis pasal internship dalam blog aku ni...hahaha..nak berhenti berblogging, memang tak la..

Even blog aku ni tak seberapa..traffic cuma seratus lebih sikit ja..but who cares right?

Aku cuma tulis apa yang aku nak tulis...whats on my mind...tak kesah orang baca ka dak..sebab aku guna blog aku ni sebagai tempat aku buat luahan perasaan...

Luahan perasaan la sangat kan?? Erghhh...



Aku stop nak update pasal intern bukan apa..sebab sama ja...hahaha...but if aku rasa hari intern aku tu best...aku akan cerita dalam ni nohhh...

Sebab aku tau..akan ada silent readers yang akan baca entry-entry aku ni...macam kiyah as yang selalu stalk aku..hahaha...

Lepas hang baca ni.confirm hang akan whatsapp aku...hahaha..kesah pulak aku kan...

Okay..need to sleep..what a hectic week sebab tak cuti...nak kampoi cuti dua hari teruih...

Nite...assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...