17 Mac 2015

Jangan Anggap Aku Macam Budak-Budak !!!!

Assalamualaikum...

Day 15 intern @Perak Today...okay..aku cuti hari ni..nasib baik cuti..boleh basuh baju semua..kalau tak..berbau satu office...hahahaha...

Untuk hari ni...aku try pergi makan nasi ganja kat ipoh...



To me..tak sesedap nasi vanggey sebab kurang pedas...tapi this one original la...Vanggey kalau based on apa yang kawan-kawan aku cakap...adalah yang dah diubah suai rasa dia dari nasi ganja..

Okay..bukan tu nak cerita...cerita bermula.mac ni..

Aku tak suka bila ada orang layan aku macam budak-budak..come on la...i'm already 24 la..i can take care of myself...aku dah biasa duk sorang masa kat penang and shah alam...so no need for you la nak caring lebih pasal aku...

Ya..kat penang and shah alam..aku ada kawan-kawan...same goes here..aku ada kawan-kawan...

Tau kau risau pasal aku..but can you just let me go?i know aku kena berhati-hati...and maybe kau rasa its your responsible to take care o me because kau lagi tua dari aku..but...thats not the point...

I have my own life...i have my own friends...i want to be free...if yang caring lebih pasal aku ni..family aku..aku tak kesah sangat sebab aku anak bongsu...tapi kau?

Hadoiii...penat la macam ni..nasib aku fikir sesuatu ja..thats why aku cuba nak bertahan...kalau aku tak fikir pasal tu..dah lama aku keluar..

Oppss...dah lama nak keluar?kau pun baru dua minggu duduk dengan dia...hahahaha..

Okay...got to go...esok kerja...bye..assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...