31 Mac 2015

Gunakan Baucer Buku 1Malaysia Anda di MPH Bookstore

Assalamualaikum...

Hari ni..balik kerja...aku tak tahu nak ke mana..singgah la ke AEON Kinta..saja meronda..asalnya nak ronda-ronda ja..last-last...masuk la MPH..

I thought besar la MPH sini..tapi..alahai..keciknya...novel and buku-buku pun tak banyak and menarik...

Tapi..tapi...tapi..aku dah aim nak dapatkan tumbler kalau kita spend baucer buku kat sini..so..nak tak nak..aku pun cari la...



Cari punya cari punya cari punya cari...dapat la 6 buah buku...



First time aku beli novel fixie..tak tahu la ada feel ke tak..if ada...aku akan beli lagi..

Jumlah beli tadi..RM 162....so..i need to add RM12.00 more...

And finalky...dapat jugak tumbler ni..aku tak tahu why lately aku sangat suka kumpul tumbler...



Aku pun dapat baucer dari MPH sebab spend sum amount of money by using baucer buku...

Okay..kat sini..ada maklumat untuk korang kalau nak dapatkan tumbler and baucer macam aku tu...kalau korang taknak tumbler..korang boleh pilih bag...cun jugak...







Selamat membeli....
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...