04 Mac 2015

Day 3 Intern @ Perak Today

Assalamualaikum...

Rasa macam dah lama intern ni..hahahaha...well..nothing much yang aku nak cerita...

Hari ni aku masuk kerja as usual pukul 9.30 pagi..then update news dekat portal...oh my...guess what??aku dah ada account aku sendiri untuk update news kat portal..heheeh... alhamdulillah...

Okay..around 11.30 aku and kak ina n qaqa pergi ke SUK Perak untuk sidang media mesyuarat Exco oleh YAB Menteri Besar...

Aku buat news lain.kak ina buat pasal pengurusan sisa pepejal and aku buat pasal...





Balik ofis..ketuk news..and then siap..update portal and tulis buku log...

Hahaha..tulis buku log buat aku teringat masa diploma...hahaha...

Okay tu ja...bye..assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...