04 Mac 2015

Day 2 Intern @ Perak Today

Assalamualaikum...

Kejap je dah hari kedua intern..okay..just a short note...mengantuk dah ni...

Aku punya assignment dah dapat malam sebelumnya..aku kena g cover tentang Majlis Perasmian Dermasiswa Persatuan Kontraktor Melayu Perak di Casuarina@Meru.

Disebabkan aku tak tahu kat mana..so..aku google dulu la kan tengok maps..tu penting...bila dah google tempat..esoknya aku direct ke sana...majlis start pukul 10 pagi..







So..after event, lunch dekat situ and balik ke ofis untuk 'ketuk' story...







Habes ketuk story...rilex and now..officiallynya..aku dah ada username untuk terus post dalam website..opss..before that kena edit la dulu...

Balik tu..aku g makan kat macD sebab mengidam prosperity...tahun ni tak makan lagi prosperity..so..i treat myself dengan belanja prosperity..hahahaha..nasib duit dah masuk..seminggu sekali boleh la...

Malamnya pulak...ayie ajak lepak..so..aku melepak dengan ayie,naz n faees dekat medan gopeng ni...thank god..first time malam di Ipoh aku ada isi..kalau tak..bosan gila kat rumah..nak tengok movie pun..malas..hahaha
Ok..thats all..tq...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...