19 Mac 2015

Day 17 Intern @ Perak Today

Assalamualaikum...

Damn....thats the word...hahahaha...first time kena marah yang buat aku kecut perut and takut...bukan apa..baru intern tiga minggu...dah buat masalah...

Aku takut aku kena buang ja..hahaha..semua salah aku..aku mengaku tu..aku campur urusan personal dengan kerja..memang kena la kan...

Takut aku bos marah tadi..even dalam whatsapp..yang tak bestnya..bila bos libatkan staff lain...yang sorang tu ok...yang sorang lagi tu...dia dah pandang lain dengan aku...

Hadoiii..baru 3 minggu intern..dah buat perangai...baru berangan aku akan diserap masuk terus bila habis intern..harapan hanya tinggal harapan ja la...hahahaha

Bagi aku..semua misscommunication ja..tapi..punca dari aku jugak..rasanya la...esom kena berleter lagi..harap-harap la tak kena depan staff...hope so...

Hari ni takda news aku langsung...tu ja..habis kerja..aku pergi lepak dekat Dataran KTM..saja buang masa dengan member sekolah aku...





Okay...need to sleep now..assalamualaikum
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...