18 Mac 2015

Day 16 Intern @ Perak Today

Assalamualaikum....

Done for today..hari ni dah plus minus dua minggu aku intern..Alhamdulillah..kejap sangat rasa...aku pun dah macam boleh ngam dengan semua officemate aku...

Hari ni..task aku senang ja..pergi cover game bola dekat stadium..dapat ja yang tu..aku dah macam... " what the...." dah la aku tak tahu apa langsung pasal bola ni...

Siang aku just terperuk dekat office update news kat portal...untuk esok pun sana..update crime...

Okay..aku ingatkan...akan bosan la bila kat stadium...tapi silap..happening gila kat stadium..dengan geng-geng ultras dom bersorak bagai...

Tambah lagi..aku duk kat area VIP..memang lagi best la..owh...by the way..free tau..hahaha..untung jadi media...

Aku taktau macam mana nak tulis news untuk sport...masa tengah lawan .aku duk sibuk mencatit...hahahaha







Ada pakcik ni..masa first half duduk sebelah aku...direct aku cakap...aku tak minat bola..tapi kena cover..nasib pakcik tu faham..and tolong aku...

Aku rasa..bola ni lagi seronok if tengok kat stadium..hahaha...environment dia lain sikit...bising dengan gendang semua...



Okay..ni news yang aku dah tulis...editor aku pun tak banyak bunyi..maksudnya okay la kot..aku tak refer mana-mana artikel..rasanya la..sama macam Le Tour De Langkawi..aku buat ikut cara aku..so that...aku rasa lebih yakin...

Okay..thats all..thank you..assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...