15 Mac 2015

Day 14 Intern @ Perak Today vs Le Tour De Langkawi

Assalamualaikum...

Finally...finally...habis jugak LTDL..its a good memory for me..new knowledge and new experienced...aku agak beruntung sebab dapat peluang yang macam ni di minggu kedua
intern..

Untuk peringkat akhir ni...pelumba start dai Kuala Kubu Baru ke Dataran Merdeka KL..

Well..aku sampai ke Dataran Merdeka around 12...memang menunggu la sampai pukul 4 petang...

Antara yang hadir di peringkat akhir ni adalah Tun M and Tun Hasmah, PM, and YB KJ...just enjoy the picture...




Pasukan Asia Terbaik dan Pasukan Terbaik..Pegasus Team dari Indonesia..




Pemenang...Caleb Ewan, Kiel Riejnen, Andrea Guardini and Yamahito...ni pemenang untuk setiap jersi...


Pemenang untuk peringkat kelapan


Kiel Riejnen dari UHC


Caleb Ewan from Orica Greenedge

Okay..best part was..aku dapat berselfie dengan Tun M and Tun Hasmah..seriously..lepas selfie aku rasa sangat nak.menangis and my hand was shaking..i cant belive that yang aku dapat peluang bersalaman dengan both Tun sebanyak dua kali...

Okay..lepas habis semua...aku kena buat assignment sikit..interview orang ramai dekat situ and aku decide untuk interview foreigners..


Dorang ni dari Germany..first time ke Malaysia...dorang tak tahu langsung pasal LTDL..then aku suruh dorang komen pasal Malaysia...thats all..hahaha

Okay..tu ja cerita aku...lepas habis LTDL tadi..terus gerak balik ke Ipoh...

Thats all..tq.assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...