13 Mac 2015

Day 12 Intern @ Perak Today vs Le Tour De Langkawi 2015

Assalamualaikum...

Hari ni i dont know why aku rasa penat sangat...haahahha..sedangkan bukan buat apa sangat pun...

Okay...first of all...kami bergerak dari Kuantan ke Karak..kami tak ke starting point Maran.

Aku bila fikir Karak..aku terfikirkan cerita-cerita hantu yang aku baca dekat internet..hahaha..memang la ikut highway..but pekan karak kan kena ikut jalan lama..

Tapi bila sampai dekat pekan Karak tu..perspektif aku silap..aku fikirkan pekan ni pekan usang, macam berhantu..tapi aku silap..





Dia sebenarnya pekan koboi..macam pekan Alor Pongsu kampung aku tu ja...

So..nothing much to story mory...itu ja..tunggu pemenang..and balik ke hotel...





Kami stay di Concorde Shah Alam..seriusly..aku tak pernah bayangkan yang aku stay dekat sini..hahahaa

Ya la..study kat shah alam..memang tak la kan nak datang tidur kat shah alam...

And aku beruntung dapat tidur dekat macam-macam hotel dalam masa seminggu..

Well..aku dah dapat rasa feel real journalist ni macam mana...hahaha...

Okay..time to rest..assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...