11 Mac 2015

Day 10 Intern @ Perak Today vs Le Tour De Langkawi

Assalamualaikum...

Simple update...again..hahaha...so..hari ni...bangun je dari hotel..aku terus jumpa dengan yam..oh my god..i miss this 'bitch' so much...

Kak yam aka eiyqram...he was my roomate masa semester satu degree...masa aku sem satu..dia sem tiga..thats why dia habes belajar dulu...dia pun senior aku dekat fac... and now..dia kerja dekat Bernama Kelantan.

Nasib ofis dia dengan hotel yang aku stay tu dekat..sangat dekat..so..dia bawak aku ke kedai makan area situ..makan nasi kerabu sebab aku request nak makan nasi kerabu...



Lepas jumpa dia..sembang-sembang..mengutuk, bergosip...then time to say goodbye...

Aku direct ke Kuala Berang dengan organizer...tunggu la geng-geng riders ni sampai...

Nasib ada persembahan banyak...tapi aku enjoy dua ja..hahahaha...





Then..sampai la geng-geng riders ni...





Selalunya..lepas pengumuman pemenang..akan ada press conference or sidang media..so aku akan join sebab nak cari info untuk news...





Okay...by the.way...semalam aku update blog agak awal..so...sambungan sikit...aku and organizer ke wakaf che yeh semalam..just untuk makan-makan and window shopping...

Well.nothing much yang aku nak cerita pasal wakaf che yeh tu..tapi masa makan...ada satu dessert ni..memang sedap..aiskrim kelapa...



Seriusly sangat sedap...masih terasa lagi di bibir aku..tak manis sangat..sesuai sangat dengan selera aku...

Okay..dalam aiskrim kelapa ni...ada coconut shake yang di frozenkan (kalau tak silap aku la), pulut lemak, aiskrim vanilla, and something like nata de coco...

Its like you're having cendol pulut..but in coconut version...hahaha...dengan sejuk coconut shake tu, then manis aiskrim and kelemakan pulut tu...memang menyelerakan...

Seriusly..if aku pergi lagi..memang aku pergi makan kat situ..nama restoran.. Orange Restoran Maggi Ketam...

Okay..thats all for tonight..assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...