07 Mac 2015

Dataran Ipoh

Assalamualaikum...

Okay..simple update i think...maybe la...okay..lepas maghrib..aku pergi lepak dengan ayie...sebab lepas game bola, aku dah janji dengan basyir, adam,faees n naz untuk lepak-lepak sekali...

So..mula-mula round dekat Ipoh Parade dulu...sebab mulanya ingat nak tengok wayang..tapi takda cerita best...

Then...ayie ajak lepak dekat Dataran Ipoh..depan KTM Ipoh...aku tak sure..sebab ada dua tempat dorang panggil dataran..satu dataran depan KTM and another one dekat dataran MBI...

Kat sini..aktiviti malam memang meriah..penuh budak-budak and remaja sebab ada roller blade, control car and so on...







Malam ni jugak..for the first time aku merasa makan aiskrim pasu yang orang duk sebut-sebut selama ni...

Rasa aiskrim sama ja...cuma feel makan dalam pasu..tu ja..nothing special..hahaha







Lepas lepak-lepak dengan ayie..kami ke Dataran MBI sebab dah janji dengan Naz. Adam and Faees nak jumpa situ...

Punya la ramai orang..aku tak teringat nak ambil gambar..kalau dekat Dataran KTM penuh dengan mainan..kat Dataran MBI pulak slpenuh dengan tempat makan...

Ramai orang sebab baru abes game bola..so..we were decided lepak dekat Old Town....

Mulanya aku tak berapa setuju lepak sinibatas few factors..tapi takda tempat lain area situ..lepak je la...





Lot of things yang kami sembangkan..dari program, awek, dan merapu...hahaha...

Okay..tu ja..bye...assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...