07 Januari 2015

Killer Subjek Sem 5 : Statistic

Assalamualaikum...

Wuaaaa..nak nangis dah rasa...semester ni..subjek paling susah or killer subjek adalah statistic...

Serius..aku dah la lemah bab kira kira ni...macam nak give up ja...yes..ada formula..tapi aku tak tahu nak guna macam mana,nak guna waktu bila,step and apa la yang patut...

So..aku tak tau nak buat macam mana dah..penat...give up pun ada..tapi..ni last semester..final year...

Aku harap..jangan la sebab statistic ni aku sangkut..aku nak elak sangat-sangat..kesian kat mak abah...dengan keadaan sekarang ni...






posted from Bloggeroid

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Good luck friend!

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...