26 September 2014

#MohKeIPT Zon Tengah

Assalamualaikum..

Just a simple update tapi banyak gambar..baru-baru ni aku as one of the member untuk Majlis Perundingan Mahasiswa Perak,MPMP, telah buat satu program under Yayasan Peram dengan kerjasama MPMP yang dipanggil Moh Ke IPT...

Sasaran kami adalah student form 5 or STPM..kami dah pecahkan ikut zon..tengah selatan and utara... (wait, kenapa aku rasa formal sangat)..tujuan dia untuk bagi penerangan yang lebih jelas supaya adik-adik kami ni namp hala tuju lepas habes sekolah and at the same time..kami bagi semangat untuk dorang ni jawab exam..

Untuk zon tengah, kami buat (actually team Perak Tengah) di SMKA Sultan Azlan Shah) and student pulak dari sekolah area-area situ la...

First time dalam hidup aku..aku jadi fasi untuk motivate adik-adik aku..seronok..i can share my experience, share cara study and so on..serius...

Tu je la kot memandangkan dah nak masuk semayang jumaat...enjoy the pic...

























posted from Bloggeroid

18 September 2014

Re-Active Semula Blogging...

Assalamualaikum....

Starting from now..insya Allah aku akan rajin update blog..bukan apa..last aku update blog pun tentang trip ak.ke.Acheh rasanya...

Malas nak bukak blog and laptop sebenarnya... (see..i'm not a good blogger)...tambah lagi time cuti sem..lagi malas aku nak bukak laptop...kalau bukak pun just untuk download running man je...hahahaha

Tapi insya allah..untuk kali ni..aku cuba untuk update...kalau boleh seminggu sekali ke..sama macam aku practical dulu..ngeeee

Tak berani nak janji..aku pun jarang buat data plan..ni pun..for the first time aku guna data plan..buat untuk sebulan terus...

Bukan tak nak buat..cuma rasa seram je..nak topup RM30 tu takda masalah..cuma nak langgan tu..nak hilangkan RM30 tu sekejap je..as student...kredit RM30 tu banyak wooo....

Kalau awal-awal sem..okay la..duit PT,gaji banyak..tapi bila hujung sem..mati la..mana nak cari....

Hahahaha..ok..utk kesekian kalinya aku update blog dari fon baru... (cewahhhh..nak gtahu jugak tu...)hehehe..fon biasa je..ASUS ZEN6...okay...bye....

posted from Bloggeroid

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...