24 Disember 2014

Rimas Dengan Kaki Report...

Assalamualaikum...

Before aku terlelap dalam bas ni sebab cuma tido 2 jam ja semalam...aku nak update sikit...

Sekarang ni study week..tapi aku extend few days sebab ada presentation investigative reporting...habis kelas aku terus ke stesen bas seksyen 13 shah alam...

Masa kat sini..aku nampak la satu loving couple ni (loving la sangat) tengah date...yang boyfriend ni hantar girlfriend dia..tu tak kesah la..and aku pun tak tau awek dia ni nak ke mana...

Ditakdirkan...kami satu bas and aku serta perempuan ni..dapat seat belakang sekali...tiba-tiba perempuan ni dapat call...ni dialog perempuan tu la...

"Dapat seat belakang sekali..." sambil selak langsir bas...

"Dua-dua ada..."

"Saya kat tengah-tengah..."

"Sebelah kanan..." merujuk kepada aku..sebab aku duduk sebelah kanan dia...

"Tak pe kot..sebab seat belakang ni semua ada..bukan saya berdua je.."

"Okay..bawak motor elok-elok..."

Then tiba-tiba dapat tukar seat...dia dapat seat single..then dia call boyfriend dia..report la kot..

Persoalan kat sini..perlu ke report??macam la aku nak buat apa-apa dekat dia dalam bas ni...memang cun pun..tapi..aku rimas kalau jenis kaki report ni..

Buat apa sikit nak kena report..perlu ke??memang la pakwe dia yang call..tapi tak perlu la nak tunjuk yang kau tu macam budak-budak...

Hishh...aku rimas betul dengan kaki report macam ni...

Ok..dah habes..masa untuk cover tidor semalam yang tak cukup...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...