17 Disember 2014

Majlis Perjumpaan YAB Menteri Besar Perak Bersama Pemimpin Mahasiswa

Assalamualaikum...

This should be my first entry tonight..tapi dah aku update tentang kolokium and MPG tadi..but..nevermind...

Okay..12 dan 13 disember lepas..aku,eha n syam pergi ke UiTM Sri Iskandar untuk program yang aku mention as my title...setiap IPT hantar 3 orang wakil dan melibatkan 30 IPT seluruh Malaysia...

Sepatutnya hari sabtu,MB turun tapi disebabkan ada hal,cuma Dato Amin as Exco Pendidikan Perak yang turun..

Sepanjang program ni,kami diminta untuk memberikan idea kepada kerajaan negeri untuk membangunkan negeri Perak..alhamdulillah...cadangan dan idea dari mahasiswa tetap di ambil perhatian oleh kerajaan negeri...

And pada hari sabtu,masa majlis penutup,MB telah menjemput semua wakil IPT untuk hadir ke Pangkor untuk program PULARA sebagai ganti beliau tak hadir ke sri iskandar..tapi..kami wakil uitm shah alam tak dapat pergi sebab ada kolokium hari ahad tu...

Mana yang pergi pangkor,dapat merasa naik feri khas MB dan juga stay di teluk nipah secara FOC...untung dorang...

Well..just enjoy the pic..




























posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...