05 Disember 2014

Dua minggu terakhir....

Assalamualaikum...

Final year ni seriuously sangat-sangat penat...penat dengan assignment yang last minute dan juga kerja aku sebagai ahli Majlis Perundingan Mahasiswa Perak (MPMP)...

Owh..aku rasa aku tak pernah tulis pasal MPMP...well..nanti aku cerita...

Semester ni aku banyak menulis artikel berbanding news..most of my assignment pun banyak tulis artikel...biasa la tu....preparation sebelum jadi wartawan..itu pun kalau ada rezeki...

Semester ni aku harap dapat lepas semua tanpa 'sangkut'...sebab sem depan aku dah praktikal dengan akademik writing..serius aku cuak gila semester ni..bukan cuak apa..aku cuak dengan subjek Statistik...

Aku dah la tak suka calculation ni..assignment semua...hadoiii....serius cuak..harap harap semua berjalan lancar...

Insya Allah..amin...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...