09 Disember 2014

Diet Atkins : Berkesan atau Tidak?

Assalamualaikum...

Just a simple update memandangkan dah lewat malam and mata aku dah pedih-pedih menahan mengantuk...

Bermula sabtu lepas, 6 Disember 2014, aku dah mula untuk melakukan satu proses diet yang bagi aku...agak popular kebelakangan ni...

Diet Atkins..aku pun tak pasti sama ada berkesan atau tidak...diet atkins ni tekankan kepada pemakanan kita dan sesiapa nak bersenam tu...digalakkan...

Diet ni terbahagi kepada few stage and ada pantang larang makanan yang boleh dimakan..memandangkan aku baru 3 hari mula..so tak tahu la nak cakap macam mana..

Tapi..for the first two weeks...aku kena elakkan makan makanan ni..



Apa yang aku tengok gambar pengamal diet atkins ni dalam group facebook tu..memang ada kesan..dan abang aku pun amalkan diet atkins ni..dan memang berkesan..

Orang cakap..first month try tu...memang akan turun gila berat badan..tapi..aku nak tengok seminggu ni..kalau tak berkesan...maka..aku akan stop diet atkins ni..hahahaha..

Sesiapa yang berminat untuk join diet atkins ni..boleh search group di Facebook : Kelab Diet Atkins dan tunggu admin approve...

Tu je..thank you...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...