16 November 2014

Aku pula selepas ni...

Salam...

Well...just a simple update maybe...hahaha...minggu lepas aku dapat tau satu berita and its makes me feel likes...

"Lepas ni aku pulak..."

Kalau sebelum ni aku dok tanya kat orang and membahan orang..lepas ni aku pulak yang akan kena...hahhaha...

Tapi tak apa..biasa la tu...sampai masa..aku akan hadapi juga benda sama...aku agak terasa sebab aku antara yang last tau tentang news tu...as usual...

Kecil hati tu memang ada..tapi memandangkan ini cerita gembira..so aku abaikan..

But i dont know why bila aku tahu cerita ni...aku jadi sedih..i'm supposed to be happy then..tali malam tu..aku jadi sebak..maybe sebab aku yang last..hahaha...

But..its okay...

Just pray for the best to .....well..bila dah jadi..baru aku bagitahu apa sebenarnya yang jadi...
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...