18 September 2014

Re-Active Semula Blogging...

Assalamualaikum....

Starting from now..insya Allah aku akan rajin update blog..bukan apa..last aku update blog pun tentang trip ak.ke.Acheh rasanya...

Malas nak bukak blog and laptop sebenarnya... (see..i'm not a good blogger)...tambah lagi time cuti sem..lagi malas aku nak bukak laptop...kalau bukak pun just untuk download running man je...hahahaha

Tapi insya allah..untuk kali ni..aku cuba untuk update...kalau boleh seminggu sekali ke..sama macam aku practical dulu..ngeeee

Tak berani nak janji..aku pun jarang buat data plan..ni pun..for the first time aku guna data plan..buat untuk sebulan terus...

Bukan tak nak buat..cuma rasa seram je..nak topup RM30 tu takda masalah..cuma nak langgan tu..nak hilangkan RM30 tu sekejap je..as student...kredit RM30 tu banyak wooo....

Kalau awal-awal sem..okay la..duit PT,gaji banyak..tapi bila hujung sem..mati la..mana nak cari....

Hahahaha..ok..utk kesekian kalinya aku update blog dari fon baru... (cewahhhh..nak gtahu jugak tu...)hehehe..fon biasa je..ASUS ZEN6...okay...bye....

posted from Bloggeroid

1 ulasan:

Guess who? berkata...

Gunalah pakej #hotlink. Dapat basic internet free selagi kredit hidup. Kalau nak laju barulah beli. Tak payah susah-susah habiskan duit beli data.

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...