26 September 2014

#MohKeIPT Zon Tengah

Assalamualaikum..

Just a simple update tapi banyak gambar..baru-baru ni aku as one of the member untuk Majlis Perundingan Mahasiswa Perak,MPMP, telah buat satu program under Yayasan Peram dengan kerjasama MPMP yang dipanggil Moh Ke IPT...

Sasaran kami adalah student form 5 or STPM..kami dah pecahkan ikut zon..tengah selatan and utara... (wait, kenapa aku rasa formal sangat)..tujuan dia untuk bagi penerangan yang lebih jelas supaya adik-adik kami ni namp hala tuju lepas habes sekolah and at the same time..kami bagi semangat untuk dorang ni jawab exam..

Untuk zon tengah, kami buat (actually team Perak Tengah) di SMKA Sultan Azlan Shah) and student pulak dari sekolah area-area situ la...

First time dalam hidup aku..aku jadi fasi untuk motivate adik-adik aku..seronok..i can share my experience, share cara study and so on..serius...

Tu je la kot memandangkan dah nak masuk semayang jumaat...enjoy the pic...

























posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...