27 Mei 2013

Its me...Firzz Radzi

Assalamualaikum....heheheheheh...

hahahahahaha...apa pun..gelak dulu k...hehehe..hahahaha...i dont know how to start, what to start..sebab dah lama tak update...banyak cerita..tapi tak tau nak cerita apa...

ok..roughly...maybe dalam cuti ni aku akan update sekali dua kot...busy dengan assignment..assignment tu berlambak...tapi yang nak buat tu malas...hahaha...jadi gila nak edit and design blog..tapi finally...macam haram...hahahaha...header yang atas ni..aku edit sendiri..yahhh....anda dapat lihat disitu...saya amat tidak pandai sekali dalam menggunakan photoshop..buruk kan???

supposed to be...header tu jadi transparend..dah puas google, try merata..tetap tak boleh...ermm..sebab apa??dekat photoshop aku dah set dah untuk jadi transparent...tapi tetap tak leh..aku google, tengok tutorial, buat sini, click sana, click sini..macam tu jugak...finally..biar je la macam tu...
header yg aku guna sekarang...comment korang??

then...aku nak edit..aku nak buat page..ok..dah jadi...cuba korang tengok..tak ada kan??sebab aku buang balik...sebab apa??sebab aku nak buat dalam satu page ada banyak entry..tapi aku godek sana sini..tak boleh jugak..hahaha...aku bab-bab blog ni..aku memang tak pandai..seriously..jujur..memang aku tak reti langsung...itu pun aku kira okay la..

aku bab teknologi ni..memang aku surrender...bab lagi satu..bab motor-motor, enjin mengenjin ni..memang aku out..hehehehe..tak reti...ni pun kira the best thing la aku boleh buat...ko mampu?? of course la ko mampu...ko lagi hebat dari aku...

disebabkan aku tak berapa nak pandai la...itu baru aku..kalau aku pandai buat semua tu..itu bukan aku..tapi disebabkan aku tak pandai..so...thats me..
its me...Firzz Radzi..muka gedik k..



Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...