27 Disember 2013

Officially 22...

Assalamualaikum...
Aku rasa ni first time aku update blog malam birthday aku..rasanya la..ke sebelum ni ada aku update...ok..abaikan...alhamdulillah..sharp pukul 12 tgh malam (actually 7.30 pagi) on 27 Dis 2013, aku dah berumur 22 tahun...tua dah aku..nak kena kawen dah ni..anyone??hahahahaha

ok...alhamdulillah...sepanjang 22 tahun aku hidup...aku bersyukur ada keluarga yang menyayangi aku, memahami aku dan menyokong aku dalam setiap benda yang aku buat...aku ada abah dan mak yang paling awesome and hebat dalam dunia ni...kaka kakak and abang-abang yang paling hebat dalam dunia..pakwe dan makwe aku yang paling hensem dan comei...i love them all...i want them always be with me...
dalam 22 tahun ni jugak..aku dah mengenal mana satu kaca, mana satu permata...22 tahun cukup untuk aku kenal sahabat dan lawan...alhamdulillah..bagi aku...aku seorang yang mungkin agak susah untuk membenci orang...and aku rasa aku ada kawan-kawan yang sangat memahami aku dan menyayangi aku..mungkin ada yang membenci aku..tapi aku ambil tu sebagai pembakar semangat sebab aku tahu..aku ada something yang mereka tak ada...

aku ada sahabat yang aku anggap macam family aku..si kiah...dia banyak bantu aku dalam segala benda..rahsia aku and rahsia dia sama-sama tau...aku dah anggap dia macam family aku...thanks kiah sebab selalu ada dengan aku..even kita dah banyak kali gaduh, perang, kutuk, maki, puji dan macam2...kita tetap sahabat buat selamanya..ingat ya... SAHABAT..tak lebih tak kurang...

kawan baik aku dari sekolah... fifa, sharill, tikah, liza...thanks sebab sudi berkawan dengan aku yang tak seberapa ni..thanks a lot..aku sayang hangpa sangat-sangat...
kawan-kawan dari diploma tourism management UiTM Pulau Pinang..thanks a lot sebab mengajar aku untuk menjadi lebih matang..maaf la sebab tak dapat sama-sama berjuang dalam tourism..and thanks for your support untuk aku yang dah masuk dalam bidang Masscomm...thanks..love u all...

kawan-kawan journalism UiTM Shah Alam...thanks cause sudi berkawan dengan orang kampung macam aku ni..mungkin aku tak sebaik and sebagus macam kawan-kawan yang lain..tapi aku cuba jadi yang terbaik...sama-sama kita berjuang untuk genggam segulung ijazah ok...
selama 22 tahun ni..ramai kawan-kawan yang mungkin aku cuma kenal dekat FB...contoh macam cekwa, nadia, Lina from Brunei, and siapa-siapa lagi la...kita berkawan atas dasar percaya and selesa untuk berkenalan walaupun kita tak pernah berjumpa..or maybe pernah berjumpa sekali dua...i hope our friendship will be forever and ever...

thanks to all of u....

"Ya Allah..Engkau berkatilah kehidupan keluargaku, kehidupan sahabatku, serta kehidupanku Ya Allah...semoga hidup kami sentiasa mendapat keredhaan Mu Ya Allah...aku bersyukur kerna masih dapat menghirup udaraMu sehingga ke hari ini...tiada apa yang aku pinta, cukup sekadar kebahagian kami semua di dunia dan akhirat...sesungguhnya..Engkaulah maha pencipta seluruh alam..Amin Ya Rabb..."

ps: mungkin tak ada story pasal birthday party..
sbb dalam family aku...tak pernah or sangat jarang celebrate...
aku tak kisah..as long as...orang-orang yang aku sayang...
sentiasa ada dengan aku...

3 ulasan:

Zara Nurhaidah berkata...

happy bornday dear.. ^^

firzz duka berkata...

thanks..

lina berkata...

Happy busdayyy.. im everywhere.. hehehe

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...