04 Disember 2013

Disember dan Usia pun meningkat...

Assalamualaikum...

agak lama aku tak menziarahi blog pusaka aku ni...heheheh..bukan apa..kesibukan dan ada masalah buatkan aku hilang mood nak ziarah blog aku ni...hehehe

nothing much aku nak story...ok...Disember...apa ada dengan Disember...well...its my birthday....bila??hahahha...lambat lagi...cari sendiri la..just wish me on that day...a simple things that i want during the special day...

i want to be happy on that day.. entahla...sejak kebelakangan ni..aku senang sangat terasa dengan orang...even just a simple thing..maybe aku dah terbiasa dengan benda tu...so..aku tak tunjukkan sangat perasaan aku tu...dari sekolah aku dah biasa terima apa yang terjadi kat aku..so..untuk elakkan sebarang pergaduhan...better aku diamkan ja..betul tak?? no where else that i can share my problems..so..DRAMA HIDUP FMR adalah tempat yang terbaik.,..

buat masa ini..i have a few serious matter for me to things.. n i hope it will not effect my study..because my final exam just around the corner...about my family.. 

Ya Allah..kuatkanlah keluarga ku untuk menghadapi dugaanmu...andai ada jalan penyelesaian...Engkau berikanlah yang terbaik....

ok...for now...just stop all sad things...i dont wanna cry here...ahahhaha...jom check my wishlist on my birthday...apa yang aku nak..hahahahaha

1 : ipod
* aku tak tahu kenapa sejak kebelakangan ni aku sangat teringin nak ada ipod..even i have my samsung phone...tapi teringin nak ada ipod..any one??hahahaha

2 : iphone
*ok..disebabkan ramai kawan-kawan aku ada iphone..so secara tak langsung..aku pun teringin...tapi siapa la yang bermurah hati nak habeskan rm2000 untuk aku..awak sudi tak?? -wink2-

3 : I want to be your husband..will you be my wife???
* ok..yang ni gedik..hahahaha....anyone interested?? -please pm me ok-

4 : aku nak jumpa orang-orang ni and spend the whole day with them...
*Tun Dr Mahathir
*Siti Nurhaliza
*Shila Amzah

hahahaha....ok tu semua adalah angan-angan aku untuk birthday aku yang ke ...................... errrr..nak gtau ke?ok la..yang ke 18 tahun...ehhhh..betul la..i muda remaja k....ok...yang ke 22...hahahaha..tua?? ehh hello...aku muda remaja lagi..kau mampu???

ok..dah agak melalut kat sini....well..aku doakan untuk diri aku...supaya aku lebih tabah untuk menghadapi dugaan hidup yang diberikan...

"Ya Allah..Engkau yang maha mengetahui...Engkau permudahkanlah segala urusan kedua ibubapaku, ahli keluargaku,sahabat-sahabatku dan umatMu ya Allah...Engkau berikan kami ketabahan untuk setiap dugaan yang Engkau berikan....sesungguhnya Engkau yang mengetahui apa yang terbaik untuk kami..."


Amin ya Rabb...

1 ulasan:

Kura2Merah berkata...

Setiap yg jadi ada Hikmahnya...samada untuk pengajaran atau Ketentuan...apa yg mampu, sabar dan Terus berDoa..
Jaga keluarga terutamanya yg Jauh atau tiada bersama..Doakan dan saling sokong antara satu sama lain...itu inti "Keluarga yg Bahagia".. ^_^
Happy Birthday "Coming Soon maybe"..
Xoxo "Love urself, Love ur Family and sure Love God, Everything will be Okay"...
-Do the Best, let God do The Rest-

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...