11 Julai 2013

First Year Degree dan Puasa

Assalamualaikum...

wahh..lama tak berupdate...sorry...tak berkesempatan dan tak ada topik..well..malam ni ingatkan nak update dua post..tapi tengok keadaan la k...kalau aku rajin..aku buat dua post..kalau malas...tengok la..malam esok ke....heheheh..

nothing much to story morry...alhamdulillah..abes je 9/7/2013..aku dah tamatkan semester dua degree aku...one day before puasa tu..haha...ngam-ngam...tapi sayang..tak dapat berpuasa dekat shah alam 
*mata ke atas*

exam sem ni..entah la..lagi banyak goreng..bahan perap untuk setiap subjek tak sebati...sebab tu banyak goreng je..tambah lagi paper Marcomm and Sociology...memang mati la aku...hahahaha...target untuk dapat DL sem ni..mungkin berkubur..huhuhu.. 
*kesat airmata*

well..maybe tak terlambat untuk aku ucapkan selamat berpuasa kepada semua rakan-rakan blogger, kawan2 di UiTM Penang, UiTM Shah Alam, SMK Alor Pongsu dan semua la..harap kita dapat menjalani ibadah Ramdhan pada tahun ini dengan lebih tenang..amin...

ps: Header baru..ok kot..hehehe

2 ulasan:

Lollipop Dude berkata...

idea header tu dah nampak ok. tapi fon dia tak best. dan kenapa tak center-kan header tu?

firzz duka berkata...

owh..cmtu...nnt aku edit lain..hehehehe...malas..nak update pun malas..hahahaha

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...