01 Jun 2013

Nikah Lagi...Alhamdulillah...

Assalamualaikum...

malam ni malam last aku kat kampung..esok petang dah nak balik Shah Alam..kembali ke penjara janji manismu...hahahaha...esok dah nak balik kampus...so..sekarang aku nak update sikit je la..

Alhamdulillah...hari ni..1hb 6...sorang lagi member sekelas aku selamat mendirikan rumah tangga..by the way..member sekelas time sekolah tau..bukan dekat U...and you know what..kawan aku tu lelaki..muda remaja lagi you..kau mampu??umur 22 tahun...dah menikah..aku tak tahu berapa umur isteri dia...i think..maybe lebih kurang kot...
pejai n wife...

selamat pengantin baru pejai...
bila tengok kawan2 sekelas bernikah..aku rasa aku jadi bujang lapok..hahaha...tak laku?apakah??and dua tiga hari ni...aku banyak tweet pasal kawen ja...adakah jatuh hukum 'WAJIB' kawen bila asyik tweet pasal kawen?? tak kan...aku tak ada kerja lagi..kawan-kawan aku yang kawen tu dah ada keja..yang kawen tu..kerja polis kat Kolumpo..alhamdulillah pejai...sampai dah jodoh hang...aku??

selain dari tu..tarikh yang sama...sepupu aku pun kawen..so aku rushing la..dari rumah sepupu aku..aku lari kejap pergi rumah member aku, pejai ni..tak la dekat sangat..nak kata jauh...ermm..tak jauh sangat..just nice..syukur la jodoh dah sampai..aku??
cousin aku time nikah..

cousin aku time bersanding..
and just now...baru je ni..tengah update blog...dapat tahu..sorang lagi member sekelas aku tengah dirisik dan bertunang...syukur Alhamdulillah...makin terasa tua pulak diri aku ni...wahhh...MAK..Nak kawen jugak...

ps: aku ucapkan selamat pengantin baru buat faizal aka pejai and 
kazen aku..kak chik..semoga bahagia hingga ke akhir hayat...
buat kwn aku yg sorang tu...semoga kuat dalam tempoh bertunang ni...
and kawen nanti jemput kami semua...



1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Berkahwinlah.. bercintalah selepas bernikah.. hehe

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...