05 April 2013

Siapa??

Assalamualaikum..lama tak berupdate blog ni..bukan apa..agak sibuk sikit dengan sem baru ni..tambah-tambah sekarang ni...assignment dah start banyak and most of it nak kena submit before mid sem break..kesah plak aku...hahaha

well...nothing much to story mori...well...i dont know why...i feel so stressed or maybe..i miss my hometown so much...homesick...aku tak tahu la..dengan suasana yang aku rasa kurang menyeronokkan bagi aku..or aku yang membosankan...aku tak tahu yang mana satu betul...hahah...well..mesti korang pun peningkan....kesah plak aku...as long as i'm happy...ermmm...happy ke??

since malam tadi...aku tak boleh tidur...actually dah 3-4 malam dah tak leh tidur...untuk elakkan kawan-kawan aku tahu yang aku tak boleh tidur..aku tengok cerita korea...hahaha...rooftop prince...allaaaa...even they know that i cant sleep...they will ignore me..just like its nothing..so thats why aku just keep it as a secret..like nothing happen...they never care about me..or aku je yang fikir macam tu...ok...aku je yang fikir macam tu...

i miss someone that i'm really love...but i dont know who she is...yahhh....its sound stupid right??kesah plak...i love my mom...i love my dad..i love my bro...and i love my sis...but 'she' is someone special for me..but suprisingly..i dont know who she is, where she is...omaigodd...what happen to me...i really need to know...who she is..

yang pasti...bukan dia, dia dan dia...since aku sekolah..cuma 3 wanita ja yang berjaya ada dalam hati aku even utk seketika...bukan F, bukan J or bkan A...weird huh??so..huruf apa yang nak naik lepas ni...yang pasti...bukan 3 orang ni...and Alhamdulillah...aku dapat buang perasaan aku dekat J..dekat F dah lama...n dekat A pun...tak sempat ada...hahahah...tapi yang pelik..siapa??

well..ni je kot..actually..i have another story that i wanna share with you..but i think..ni bkan masa yang sesuai...tengok2 la nanti macam mana...assalamualaikum...

1 ulasan:

tiara mutiara berkata...

Semuanya rahsia Allah.. Allah menyimpan nya untuk awak.. teruslah berdoa agar di pertemu kan.. amin

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...