16 Februari 2013

Result Sem 1...Alhamdulillah...

Assalamualaikum...

a simple update for tonight... coz i'm really tired and i dont know why...just wanna share with u with my final exam result..Alhamdulillah..even tak tercapai target aku untuk DL sem ni..at least...result sem 1 degree ni lagi baik dari result sem 1 diploma..hehe...maybe sebab aku minat sama kot dengan course ni..

even tourism aku minat..tp journalism ni lebih sikit la..senang cakap... 51% and 49%...sikit ja beza..hehehe..well..untuk diploma..sem 1 aku just dapat 2.78 for my CGPA..but for degree..i got CGPA 3.20..cuba tengok dalam gambar bawah ni...

my expectation was DL or at least sikit lagi nak DL...tapi..yang ni agak jauh sikit la..apa pun..aku bersyukur dengan keputusan ni..i hope..aku boleh maintain dengan result macam ni or dapat  buat dengan lebih baik lagi...

by the way..it was my first time tunggu sampai pukul satu untuk dapat email ni..hahah..tak pernah aku buat..time diploma just tido and bangun pagi baru check email..kali ni boleh pulak aku tunggu..seronok tengok dekat twitter student UiTM kecoh tak sabar pasal result..haha..aku antara orang yang terawal la dapat result...hehehehe

well..kat sini aku nak ucap terima kasih pada semua lectures yang mengajar time first semester...Dr Siti, Dr Halimahton, Prof Amelia, Sir Suhaimee, Mdm Hartini and yg lain-lain..to my classmate..thanks coz being so awesome for our first semester..i hope i can make one of u as my sahabat..for now..some of u are my bestfriends...(berbeza bestfriend dengan sahabat tau...)well..thats all..thank u so much...

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hiii, u amik pengurusan pelancongan kan masa dip? Erm course ni mcm mana eh? And bnyak tk peluang pekerjaan dia?

firzz duka berkata...

hai...yup..i amek diploma in tourism management dkat UITM Penang..for me...klu utk diploma..student akan cover scr menyeluruh, accounting, business math, management, marketing, 3rd language...klu dr segi pluang kerja...mana2 pun sama xkira course apa pun..tp utk pelancongan..i think pluang kerja banyak..sbb skrg tourism pun dh bnyk..so..xda mslh..cma rajin or malas je..heheheh

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...