22 September 2012

Nak Update Tapi....Random je la..

Assalamualaikum....

aku teringin nak mengupdate blog..tapi macam tak ada topik..but just randomly the story i want to tell you...last a few days...i'm crying alone coz i'm really miss my friends...i'm alone...again...

ALONE !!!

i have no  bestfriend here..seriously..alone..i need someone that always with me to hear all my problems even they just dengar sahaja...sekarang ni even baru 2 minggu aku dekat new faculty...aku still tak boleh jumpa yang sekepala dengan aku...maybe still awal lagi..but...bagi aku...if aku nak jumpa kawan baik yang baru...there will have one feeling and then ur heart will said...

"he will be my new bestfriend"

but..unfortunately...there's no one..hahahah..so...need to wait la...

ok..selama dua minggu aku masuk kelas...aku paling bersemangat untuk kelas Journalist and News Writing...i dont know why...tapi memang bersemangat...hahahah...mungkin semangat tu datang sebab this is what i want..haha...well...like what i said...ni random ja...salam...

15 September 2012

Everything New Right Now !!!

Assalamualaikum...

agak lama aku tak mengupdate blog kan..almost a week jugak la...hehehe....just a simple update coz sekarang aku kat cc....everything new right now, i have new friends, new faculty, new lecturers and new subject of course and definitely new courses...

as all of you know, aku sekarang buat Bachelor In Masscommunication (Journalism) kat UiTM Shah Alam..so tempat baru memang aku tak familiar sangat...memang tak tahu.. i meet a new friends with a variety of attitude but they are funny...new faculty of course...if dulu aku dekat Fakulti Pengurusan Hotel & Pelancongan UiTM Pulau Pinang, but now.. Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media UiTM Shah Alam..nak cakap aku ni cultural shock, ermmm maybe not coz i have an experience during my diploma...so tak ada apa sangat la kan...

lecturer pulak aku rasa macam ok la..sporting...well...baru seminggu aku masuk kelas...so...cannot judge a book by its cover..macam subject2 during my degree...i think quite interesting...aku suka kelas news writing...hehhe...agak menarik la..maybe coz i love to write???hahaha...

well thats all for now...i'll update later....bye...

04 September 2012

Technology??Hai Hai Bye Bye

To the old technology, my Nokia E-52..thanks sbb sudi temani aku selama 1 tahun 3 bulan...aku try dah untuk repair, but kedai tu cakap tak boleh repair...huhuhuhu...sedih jugak....well..Nokia ni yang paling lama aku guna...more than a year..



and welcome to my world my new lappy..Compaq Presario CQ45..i will take care of you as i can...welcome to the new world...

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...