21 Disember 2012

Hampir Tamat Sem 1 Degree

Assalamualaikum...lama tak berupdate blog ni...rasanya almost two weeks tak jenguk..kalau jenguk pun...tak sempat nak  update...

by the way...today is the last class for my first semester degree. a lot of experience, friends, and 'cable'...hehehehe...

sekarang ni..i need to get ready for my final exam...and u know what..i only have three final paper for my exam...which are Introduction to Masscommunication, Instructional, and also Psychology...yang lain cuma final test...

best gila macam ni...gaps between the final exam...ermmm..not bad..boleh la..paling lama...seminggu...memang menghafal je la kan..dah la paper CIT n Psycho...agak susah la...

by the way...selama aku first sem degree ni...aku rasa aku perlu improve kan diri aku..try to be better person...and the important thing is..try not to make a problem with anyone...including my classmates...hehehee...boleh macam tu??

well...a lot of things happen in my first semester...a lot of stories that i want to share with you...but i have no time before this...cuti sem nanti..aku akan cerita serba sedikit yang aku ingat...insya Allah...

by the way..i have sumthing to share with you...but..maybe not this time...need to confirm it first..and then..insya Allah..i will share it with you..maybe u need to wait another two years to hear this story...hohohoh....lamanya...

well...akan di update lagi lepas final exam..insya Allah....hope semua berjalan lancar...

"Ya Allah, Engkau permudahkanlah segala urusan hambaMu ini...Engkau berikanlah ujian yang mampu aku tempuh Ya Allah...Engkau berikanlah aku sahabat-sahabat yang memahami aku,yang selesa apabila bersama aku....Engkau jangan jadikan kami musuh Ya Allah..sesungguhnya mereka adalah sahabat aku dunia akhirat...meskipun mereka tidak menyenangi dengan sikap aku...

Ya Allah...Engkau ampunilah dosa-dosaku, dosa kedua ibubapaku, dosa saudara-saudaraku, dosa sahabat-sahabatku serta dosa Muslimin Muslimat sekalian.. Engkau tabahkan hati kami ya Allah...sesungguhnya, hanya pada-Mu aku berdoa dan memohon Ya Allah..."

Amin Ya Rabb...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...