01 Oktober 2012

Menerima dan Diterima

Assalamualaikum...dah hampir 3 minggu dah kat new faculty...i think aku dah boleh terima dengan suasana baru even at the same time, aku still rindu kawan2 tourism aku..but this is the fact...so...terima je la..

and aku rasa kawan2 aku pun dah boleh terima perangai aku and aku seadanya...nak jumpa yang sekepala tu mungkin a bit difficult but i hope...akan ada nnt...for now..assignment mcm tak berapa nak ada..tapi ada la jugak..banyak research..but...hope can go through for 6 semester...

kat bawah ni ada gambar skit...thanks to e-ha n phea...sori..curi gambar form ur fb...hahaha...





**my convo dekat UiTM Shah Alam in Dec 5...agak lambat lagi la..thanks for reading...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...