22 September 2012

Nak Update Tapi....Random je la..

Assalamualaikum....

aku teringin nak mengupdate blog..tapi macam tak ada topik..but just randomly the story i want to tell you...last a few days...i'm crying alone coz i'm really miss my friends...i'm alone...again...

ALONE !!!

i have no  bestfriend here..seriously..alone..i need someone that always with me to hear all my problems even they just dengar sahaja...sekarang ni even baru 2 minggu aku dekat new faculty...aku still tak boleh jumpa yang sekepala dengan aku...maybe still awal lagi..but...bagi aku...if aku nak jumpa kawan baik yang baru...there will have one feeling and then ur heart will said...

"he will be my new bestfriend"

but..unfortunately...there's no one..hahahah..so...need to wait la...

ok..selama dua minggu aku masuk kelas...aku paling bersemangat untuk kelas Journalist and News Writing...i dont know why...tapi memang bersemangat...hahahah...mungkin semangat tu datang sebab this is what i want..haha...well...like what i said...ni random ja...salam...

1 ulasan:

Bourbon Moriarty berkata...

bila nak jadi follower blog aku weh???? ahahahaha

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...