15 September 2012

Everything New Right Now !!!

Assalamualaikum...

agak lama aku tak mengupdate blog kan..almost a week jugak la...hehehe....just a simple update coz sekarang aku kat cc....everything new right now, i have new friends, new faculty, new lecturers and new subject of course and definitely new courses...

as all of you know, aku sekarang buat Bachelor In Masscommunication (Journalism) kat UiTM Shah Alam..so tempat baru memang aku tak familiar sangat...memang tak tahu.. i meet a new friends with a variety of attitude but they are funny...new faculty of course...if dulu aku dekat Fakulti Pengurusan Hotel & Pelancongan UiTM Pulau Pinang, but now.. Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media UiTM Shah Alam..nak cakap aku ni cultural shock, ermmm maybe not coz i have an experience during my diploma...so tak ada apa sangat la kan...

lecturer pulak aku rasa macam ok la..sporting...well...baru seminggu aku masuk kelas...so...cannot judge a book by its cover..macam subject2 during my degree...i think quite interesting...aku suka kelas news writing...hehhe...agak menarik la..maybe coz i love to write???hahaha...

well thats all for now...i'll update later....bye...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...